Wie zijn wij

Wij zijn Brigitte en Marcia. Samen zijn wij LeadingLean. Wij zorgen ervoor dat we samen met de organisatie hun ratrace gaan doorbreken. Wij zijn experts op het gebied van Lean, Six Sigma, Verandermanagement en Leiderschap.

Wij richten ons op een blijvende gedrags- en attitudeverandering bij de medewerkers. Onze aanpak is pragmatisch en praktisch: korte uitleg van de theorie en vooral veel oefeningen om het gelijk in de praktijk toe te passen.

Zonder borging geen succes!

 

Wij ondersteunen het leidinggevende kader zoveel mogelijk bij het doorbreken van hun ratrace. En bij het borgen van deze nieuwe manier van werken in hun organisatie.

Onze interventies zijn gericht op alle niveaus binnen de organisatie. Wij passen onze aanpak aan bij iedere organisatie en hun situatie met als doel: ‘niet harder, maar leuker en slimmer werken’. Dat vergt creativiteit, betrokkenheid, actie en discipline.

Heldere doelen met meetbare

(lange termijn) resultaten!

Wat we doen

Wij richten ons op het realiseren en doorbreken van niet effectieve patronen. Dit doen wij door het creëren van inzicht. We leren vaardigheden aan en we verbinden en inspireren medewerkers. Met tools, trainingen en coaching worden zij op een positieve manier in beweging gezet en in staat gesteld te excelleren. Dat zien wij als hét geheim voor een succesvolle groei van de organisatie. Door onder andere processen te optimaliseren, medewerkers te stimuleren in hun groei en voorkomen van verspilling in tijd en geld.

Wij helpen organisaties en medewerkers inzien dat lijden niet nodig is, dat het omgezet kan worden naar leiden. Naar persoonlijk leiderschap, goed leidinggeven en een organisatie die leidend is in de markt. Afhankelijk van de wensen van de organisatie en medewerkers passen wij de methodes toe die effectief zijn. Wij geven interactieve trainingen met veel praktijkoefeningen, consultancy en coaching. Wij begeleiden tot er een meetbaar resultaat is en de nieuwe manier van werken geankerd is in het DNA van de organisatie. Zodat de veranderingen ook duurzaam zichtbaar blijven.

Waarom we het doen

Doorrennen gaat ten koste van de gezondheid, betrokkenheid en het succes van medewerkers en organisatie. Daarom geloven wij dat door medewerkers inzicht tegeven, patronen doorbroken kunnen worden. En dat medewerkers die met plezier naar hun werk gaan zorgen voor blije klanten én succesvolle bedrijfsresultaten.

Tijdens het traject krijgen medewerkers nieuwe inzichten, leren ze persoonlijk leiderschap te nemen en anders te kijken naar hun omgeving. Onderaan de streep is het resultaat een stijging in klant- en medewerkerstevredenheid. Daarnaast worden bedrijfsprocessen efficiënter en van hogere kwaliteit. Het is belangrijk dat een verandering binnen de organisatie blijft. Zo’n duurzame verandering zien we als een weg waarin we medewerkers persoonlijk begeleiden.

Vraag hier onze Whitepaper aan over effectief leiderschap

Ja, ik wil graag de whitepaper ontvangen.

Contactgegevens

+31 (0)6 250 522 47
info@leadinglean.nl

Adres

Charlie Chaplinweg 25
1325 CH Almere