Ervaringen

Marcia has a very professional approach to advice senior management on operations management. Her sound knowledge and experience in combination with applying Lean and Agile in a practical way, learned me and colleagues to be more efficient in my work. She started a valuable journey in me, which will help me a lot in my work to achieve operational excellence…. Thank you fr that!

Sjacco de Vos

Project Director, Royal HaskoningDHV

Brigitte kenmerkt zich als enhousiast, hulpvaardig en gedreven. De gedrevenheid van Brigitte en de vaardigheid om Lean Six Sigma op een toegankelijke en praktische manier te introduceren zorgen ervoor dat ze in staat is om snel tot een goed resultaat te komen.

Coen Vermeulen

Manager Change & IT, VLC & Partners

Brigitte helpt ons team om te focussen en te richten op het resultaat. Bij alles wat wij doen te bedenken, draagt dit iets bij aan het gewenste resultaat of niet? Draagt het niet bij, dan moeten we het ook vooral niet doen. Dit zorgt ervoor dat wij doelgericht aan onze missie kunnen werken: mensen bewegen naar toewijding.
Brigitte communiceert net als wij: recht door zee. Zonder omwegen zegt zij waar het op staat, waarbij het resultaat voorop staat. Wij gaan ervan uit de komende jaren nog veel mooie resultaten te gaan bereiken samen.

Monique Ballering

Adviseur Sociale Zekerheid, Recht door Zee

Marcia is deskundig en leergierig tegelijkertijd. Een mooie combinatie van waaruit zij ook anderen faciliteert en uitdaagt te groeien. Haar vakbekwaamheid op het gebied van LEAN combineert zij met kundigheid op het gebied van NLP (neuro-linguistisch programmeren) waardoor LEAN processen LEANER gemaakt worden, juist door aandacht voor de mens in dit proces.

Anneke Durlinger van der Horst

Teamcoach / trainer, Tjoys

Contactgegevens

+31 (0)6 250 522 47
info@leadinglean.nl

Adres

Charlie Chaplinweg 25
1325 CH Almere