e-learning

Lean Yellow Belt training

Bij bedrijven staat het zoeken naar nieuwe manieren om de primaire bedrijfsprocessen te blijven verbeteren constant centraal. Hoe kun je de klanttevredenheid vergroten en de effectiviteit en kwaliteit van de geleverde diensten? Een manier om dat te verbeteren is Lean toepassen in de organisatie. Steeds meer bedrijven ervaren het en zien steeds meer de waarde en voordelen van Lean.

Lean transformeert de organisatie naar een klantgerichte, efficiƫnte en transparante organisatie. Met als resultaat een blijvende toegevoegde waarde voor het bedrijfsproces van de organisatie.

E-learning

In de E-learning Lean Yellow Belt staan de concepten van Lean centraal. Je leert wat Lean kan betekenen voor jouw organisatie en welke tools u allemaal kunt gebruiken. De E-learning bestaat uit verschillende lesvormen. Van video, tekst en audio, tot inspirerende casussen en relevante oefeningen. Zo leer je op een leuke en afwisselende manier de Lean theorie.

De training sluit aan op de praktijk. Je wordt aan het denken gezet. Hoe ga je nu te werk en hoe kunnen je werkzaamheden verbetert worden met de principes van Lean. Aan het einde van de training kun je de processen binnen de organisatie optimaliseren en op basis van de wensen van jouw klanten continue verbeteren.

 

Wat gaat u leren?

  • Begrijpen van de Lean concepten en 5 Lean principes
  • Hoe je Lean kunt toepassen in de praktijk
  • Analyseren van de klantwaarde (Kano Model) en de Voice of the Customer vertalen naar processen
  • Herkennen en elimineren van verspillingen
  • Toewijzen van verbeteractiviteiten om procesresultaten te optimaliseren
Contactgegevens

+31 (0)6 250 522 47
info@leadinglean.nl

Adres

Charlie Chaplinweg 25
1325 CH Almere